Diensten

Kom jij structureel tijd te kort?

Heb jij veel goede ideeën maar kom je niet door je workload heen? Mogelijk werk je zelfs te veel IN je bedrijf in plaats van AAN je bedrijf. 

Je hoeft het niet alleen te doen. Ik neem voor jou werk uit handen en ik schep orde in de chaos zodat jij je kan je focussen op jouw bedrijf.

Wat doe ik? 

Ik neem organisatorische en operationele taken over en help jou met je klanten en je communicatie. Hierdoor krijg jij de rust en ruimte om doelgericht en met passie te ondernemen en jouw bedrijf te laten groeien! 

Waar kan ik zoal bij helpen?

Aanbod

Pakket 1

2 uur per week (8-10 u p/m)
500,- p/m
  • Je wilt je bedrijf goed opstarten of echt een begin maken met uitbesteden. Daarbij wil je zo veel mogelijk structuur aanbrengen en zo efficiënt mogelijk werken, zodat jij je kostbare tijd en energie kan richten op je kerntaken.  Ik neem urgente taken voor jou uit handen en help je bij de taken waar jij geen energie van krijgt.

Pakket 2

4 uur p/w (16-18 uur p/m)
900,- p/m
  • 4 uur p/w (16-18 uur p/m) Jij hebt een solide basis voor jouw bedrijf, je krijgt steeds meer klanten en de operationele taken slokken energie op. We breiden de operationele taken uit en ik help jou om focus vast te houden zodat jij je op de groei van jouw onderneming kan richten.

Pakket 3

8 uur per week (30-32 u p/m)
1600,- p/m
  • 8 uur per week (30-32 u p/m) Jouw business groeit steeds harder en je merkt dat er weinig meer ruimte is voor werken AAN je bedrijf in plaats van IN je bedrijf. Je werkt met een team en het managen hiervan kost tijd en energie. Ik help je met het aansturen van dit team en manage jouw projecten en dagelijkse workload.  Ik vervul een sleutelrol tussen het team en jou zodat jij je kan focussen op waar jij het allerbeste in bent: werken AAN je bedrijf.

To go tarief

55,-
  • In overleg ben ik ook per uur in te zetten. Soms heb je gewoon accuut hulp nodig. Ik duik jouw business in om je een helpende hand te bieden.